Vælg en side

La komforten komme først

j

skrevet av Digito

}

09/20/2021

sponset

De klesplaggene vi har i kommoden yter forskjellige funksjoner. Noen bruker vi ofte fordi de tilhører hverdagen, andre bruker vi en sjelden gang fordi de kun tas frem til spesielle anledninger hvor de hører til. Likevel er det ett klesplagg i kommoden som alltid benyttes, uansett anledning – dette er undertøy.

På intimo.no kan du i dag finne et fantastisk utvalg av briefs for menn. Her er budskapet tydelig – uansett hva du skal eller hvor du skal, så er behagelig undertøy en veldig viktig faktor for hvordan dagen din blir. Derfor har Intimo valgt å legge et tungtveiende fokus på komfort. Hvis du blar deg ned på siden deres vil du finne utallige valgmuligheter, både når det gjelder design, funksjonalitet og materiale. Derfor kan du for eksempel velge mellom bomull eller bambus, uten at du skal gå på kompromiss med noe annet du verdsetter høyt.

Hvem sier at utseendet skal gå på utover komforten? Det gjør hvertfall ikke Intimo, og derfor selger de en fantastisk kolleksjon med briefs for menn som både scorer høyt på komfortskalaen og ser bra ut når man har det på. Du kan selv få velge både de fargene og de fasongene du liker best.

Det er viktig å eie et godt og variert utvalg av undertøy. Forskjellige klær krever forskjellig undertøy, og briefs er derfor en viktig og naturlig del av enhver manns undertøysskuff i hjemmet. Hvis du står i den situasjon at du mangler undertøy, eller kanskje du skal bytte ut hele undertøysparken fordi det begynner å bli på tide, så kan du også kjøpe pakker med flere briefs på intimo.no i dag. Ikke tro at høy komfort betyr skremmende priser, for på Intimo sine hjemmesider vil du finne de beste prisene på markedet. Ikke vent ett sekund lenger, sjekk det ut.

Nyhetsbrev

Andre innlegg

Enkle lagerhyller kan gjøre en stor forskjell på lageret

De aller fleste bedrifter og andre virksomheter har noen form for lager, med enten salgsvarer, innsatsvarer til produksjonen eller forskjellige forbruksvarer. I noen tilfeller er det snakk om et større lager, et enkelt rom med kontorrekvisita eller kanskje et...

En flott og velkommende ytterdør

Mange er klare over viktigheten av å legge igjen et godt førsteinntrykk. Det er noe som registreres i hodet på folk, og har mye å si for hvordan man blir oppfattet. Det er noe som stemmer for ens personlige utseende, men også for ditt hjem. Og når det kommer til ditt...

Annonser?

Follow Us