Vælg en side

Enkle lagerhyller kan gjøre en stor forskjell på lageret

j

skrevet av Digito

}

09/02/2022

sponset

De aller fleste bedrifter og andre virksomheter har noen form for lager, med enten salgsvarer, innsatsvarer til produksjonen eller forskjellige forbruksvarer. I noen tilfeller er det snakk om et større lager, et enkelt rom med kontorrekvisita eller kanskje et kombinert område der kunder har tilgang. Uansett behov er det nesten alltid behov for noen type innredning, og lagerhyller kan være en glimrende løsning.

Effektiv plassutnyttelse, oversikt og ergonomi

Den tradisjonelle åpne lagerhyllen er førstevalget i mange situasjoner. Det finnes mange forskjellige modeller og størrelser å velge mellom, kjøp lagerhyller her og få en komplett løsning med noen tastetrykk. Oppbevaring i hyller har mange fordeler:

  • En hylle vil per definisjon gi bedre plassutnyttelse, da det er mulig å oppbevare ting i høyden. Samtidig er alt lett tilgjengelig for ansatte eller kunder.
  • En hylle vil dessuten gjøre det mye enklere å beholde oversikten over lageret, særlig sammenlignet med uoversiktlige paller eller stabler med esker.
  • Dessuten er ergonomi en viktig faktor på større lager, og da vil hylleløsninger være den optimale løsningen når det gjelder plukk og håndtering av mellomstore kolli.

Løsninger som gjør det mulig å bygge ut i takt med nye behov

Det kan være smart å velge en hylleløsning som følger etablerte standarder, uansett om det dreier seg om for eksempel pallestandarder eller de vanlige målene for høyde, bredde og dybde. Du vil nesten helt sikkert være nødt til å ommøblere lageret med jevne mellomrom, slik at lokalet hele tiden er tilpasset selskapets drift. Det er helt naturlig, med tanke på at lagerets funksjon er å støtte opp andre forretningsprosesser – som også er i kontinuerlig forandring.

Derfor er det også viktig å ha videre utbygging og ekspansjon i bakhodet allerede når du kjøper de første lagerhyllene til lageret. Husk på at denne type innredning skal fylle en funksjon når det gjelder å gjøre driften av lageret mer strømlinjeformet, enkel og effektiv.

Nyhetsbrev

Andre innlegg

Smart innredning i små hjem – Oppdag allsidige modulsofaer

Å innrede en liten leilighet eller et hjem kan være en kreativ utfordring. Med begrenset plass er det viktig å finne møbler som både er funksjonelle og stilfulle. En løsning som er perfekt for små rom, er å bruke modulsofaer. Disse sofaene gir beboerne muligheten til...

Annonser?

Follow Us